www.mosrzsabinov.sk
Dátum – čas

Menu
Skupiny článkov
Zmeny v zákone a vyhláške
Mapa Sabinova – Rybársky dom
Panoráma – VN Jakubovany
pri Sabinove
Vodná nádrž Jakubovany pri Sabinove
Kurzový lístok

LOSOS V LÍSTKOVOM CESTE

Suroviny: 200 g lososa na osobu, 3 mrkvy, 1 malý pórik, šafran, maslo, citrón, vajce, 500 g lístkového cesta, 150 g syra Lučina, 500 g lístkového špenátu, soľ, sezam. Omáčka: 2 dl rybacieho vývaru (bujónu z kocky), 1 dl bieleho vína, 2 dl, sladkej smotany, kôpor Postup: Mrkvu a pór nakrájame na veľmi tenké a...
Viac

SUMEC PO DUNAJSKY

Suroviny: 4 väčšie zemiaky, 3 steaky zo sumca, kúsok slaninky, 4 paradajky, 2 papriky, 2 cibule, soľ, čierne korenie, petržlenová vňať. Postup: Očistené zemiaky pokrájame na kolieska, predvaríme a poukladáme na vymastený pekáč. Vykostíme steaky zo sumca, prešpikujeme ich prúžkami slaninky, osolíme, ochutíme čiernym korením a poukladáme na zemiaky. Pridáme na kolieska pokrájanú cibuľu, nakrájanú...
Viac

PSTRUH S MANDĽAMI

Suroviny: 4 očistené pstruhy, 65 g masla, 1 rozotrený strúčik cesnaku, 250 ml smotany na šľahanie, 50 g na plátky pokrájaných mandlí, soľ, čerstvo zomleté čierne korenie Postup: Do nádoby dáme 50 g masla a 1,5 minúty roztápame v mikrovlnej rúre pri plnom výkone. Do masla zamiešame cesnak korením. Ryby poukladáme na v ochutenom masle...
Viac

MALÉ RYBY NA ŠVÉDSKY SPÔSOB

Suroviny: 600 g malých rýb, strúhanka, olej na vyprážanie. Postup: Očistené ryby osušíme, osolíme, obalíme v strúhanke a z oboch strán rýchlo opražíme. Podávame so zemiakmi a šalátom...
Viac

RYBACIE FILÉ S CESNAKOM

Suroviny: 500 g rybacieho filé, menšia hlávka cesnaku, lyžička vegety, 3 lyžice masla, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, rasca. Postup: Filé pokrájame na porcie, osolíme, potrieme rozotretým cesnakom, ktorý sme rozmiešali s trochou vegety. Polovicou masla vymastíme pekáč, pokladieme naň filé, posypeme rascou, čiernym korením a navrch dáme kúsky masla. Upečieme v rúre...
Viac

RYBACIE FILÉ PEČENÉ S PARADAJKAMI V ALOBALE

Suroviny: 600 g rybacieho filé, 2 lyžice paradajkového pretlaku, 2 lyžice oleja, soľ, mleté čierne korenie. Postup: Paradajkový pretlak, olej, soľ a korenie zmiešame a obalíme v ňom filé, ktoré sme rozdelili na štyri rovnaké kúsky, každý zabalíme do alobalu, dáme na plech a vo vyhriatej rúre pečieme asi 15 minút. Podávame so zemiakmi a...
Viac

RYBACIE FILÉ V SYROVOM CESTÍČKU

Suroviny: 400 g rybacieho filé, 4 lyžice masti alebo Cery, 30 g eidamského syra, 3 lyžičky hladkej múky, 3 lyžičky paradajkového pretlaku, 1 vajce, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika. Postup: Rybacie filé pokrájame, osolíme, obalíme v cestíčku a vypražíme do ružova. Cestíčko pripravíme tak, že vajce rozhabarkujeme s troškou vody, červenou paprikou, paradajkovým...
Viac

RYBACIE KARBONÁTKY

Suroviny: 500 g rybacieho filé, 2 cibule, 1 lyžička hladkej múky, 3 lyžice strúhanky, 4 lyžice masti, vajce, soľ. Postup: Vykostené rybacie filé zomelieme s cibuľou, osolíme, pridáme vajce, múku a podľa potreby strúhanku, dobre premiešame a na doske posypanej strúhankou formujeme karbonátky, ktoré vyprážame v masti. Podávame so zemiakovým pyré a so šalátom alebo...
Viac
Počítadlo návštev
122561
Používateľov dnes : 10
Používateľov včera : 106
Tento rok : 10485
Celkom užívateľov : 122560
Návštevy dnes : 16
Celkový počet náhľadov : 419726
Kto je on-Line : 3
Vaša IP Adresa : 3.144.252.140
Poštové schránky
Meno: x.xx@mosrzsabinov.sk
Heslo:
......................
Ako sa Vám páčia nové stránky?
Cestovný poriadok SK
Počasie

Kniha FLASH – Pre rybárov
Ako sa stať členom MO SRZ
TV relácia – Na rybách
MRK.CZ – Rybárske videá