www.mosrzsabinov.sk
Dátum – čas

Skupiny článkov
Zmeny v zákone a vyhláške
Mapa Sabinova – Rybársky dom
Panoráma – VN Jakubovany
pri Sabinove
Vodná nádrž Jakubovany pri Sabinove
Kurzový lístok

KYSLÉ RYBY

Suroviny: biele ryby, ocot, cibuľa, čierne korenie, nové korenie, horčičné semeno, deko, bobkový list Postup: Ryby nasolíme, v chlade necháme odležať, čím dlhšie, tým lepšie (cca 1 týždneň). Potom ich dáme do studeného nálevu v pomere 1 : 1 ocot a voda. Ponoríme a necháme v náleve aspoň týždeň. Potom opláchneme a prekladáme cibuľou a ...

NÁTIERKA Z TREŠČEJ PEČENE

Suroviny: 100 g treščej pečene, 1 lyžica masla, olej z pečene, soľ, 1 menšia cibuľa, mleté čierne korenie, paradajka. Postup: Treščiu pečeň rozotrieme s maslom a olejom, pridáme postrúhanú cibuľu, čierne korenie a dobre premiešame. Natretý chlieb ozdobíme kolieskami paradajky. ...

SARDINKOVÁ NÁTIERKA

Suroviny: Pol škatuľky sardiniek, 1 lyžica masla, 1 menšia cibuľa, olej zo sardiniek, 1 červená paprika, soľ. Postup: Sardinky rozotrieme s maslom, pridáme postrúhanú cibuľu, olej a dobre vymiešame. Natretý chlieb ozdobíme krúžkami červenej papriky. ...

RYBACÍ ŠALÁT

Suroviny: 300 g marinovaných sleďov, 150 g majonézy, 1 jogurt, soľ, cukor, citrónová šťava, 1 viazanička karotky, 1 viazanička cibuľky, červená feferónka, dusený hrášok a hlávkový šalát. Postup: Marinované slede nadrobno pokrájame. Majonézu rozmiešame s jogurtom alebo kyslou smotanou, pridáme pokrájanú cibuľu aj s vňaťou a podľa chuti okyslíme citrónovou šťavou. Hotový šalát obložíme pokrájanou ...
Počítadlo návštev
032645
Používateľov dnes : 52
Používateľov včera : 69
Tento rok : 16155
Celkom užívateľov : 32644
Návštevy dnes : 160
Celkový počet náhľadov : 116385
Kto je on-Line : 3
Vaša IP Adresa : 3.235.227.117
Kamery Sabinov
Poštové schránky
Meno: x.xx@mosrzsabinov.sk
Heslo:
......................
Ako sa Vám páčia nové stránky?
Cestovný poriadok SK
Počasie

Kniha FLASH – Pre rybárov
Ako sa stať členom MO SRZ
TV relácia – Na rybách
MRK.CZ – Rybárske videá